×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

TITEL ELEMENT

Det enda är att hjälpa dig att lägga till en anpassningsbar titel till antingen en sida, ett element eller något, i olika färger eller stater. Du kan ändra rubriknivå, lägga till undertext, stycke och till och med en anpassad symbol som ett streck eller en ikon.

Här är några exempel på vad det kan göra.

TITEL

Här är ett exempel på undertexter.

Detta exempel har en H2-nivå, semibold typsnitt, en undertext och en paragraf. Som en symbol har den en röd streck strax efter titeln.

TITEL

Här är ett exempel på undertexter.

Detta exempel har en H3-nivå, tunn typsnitt, en undertext och ett stycke. Som en symbol har den en röd streck med en gräns strax efter titeln.

TITEL

Här är ett exempel på undertexter.

Detta exempel är centralt inriktat, har en H4-nivå, fet skriftvikt, en undertext och ett stycke. Som en symbol har den en enkel efter titeln. Det är också mörkare än de andra.

SEPARATOR

Bara några pixlar innan, det är en separator. du kan ändra färg, höjd, storlek och marginaler.

SPACER HJÄLPARE

Det enda syftet är att hjälpa till med att få en perfekt perfekt layout genom att hjälpa dig med några pixelhöjder var du än behöver några.

Det är osynligt men precis under det finns en 50px höjd spacer.

TEXTBOX & SIDO INNEHÅLL

Textboxelementet är ett mycket, väldigt enkelt element som bara visar en ruta med ..text. Den är förpackad med en visuell redaktör så att du kan anpassa texten så mycket du vill.

Sidinnehållselementet är det enda sättet du kan lägga till innehållet för sidbackupport i sidbyggaren.

ANNAT

Andra element kan vara: Sidobar Element, Anpassad Underrubrik Element, Kolumn Element, Sektion Element, Custom Container Element och Kommentars Element.

Det här är alla ganska lätt att förstå, men det finns ingen anledning att visa dem här så att du hittar in dokumentationen mycket information om dem

TOP